این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
| اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

حضور فعال اساتید دانشگاه سلیمانیه کشور عراق در دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز
به نقل از دبیرخانه دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز، اساتید دانشگاه سلیمانیه کشور عراق در همایش مذکور حضور فعال و موثری داشتند....

به نقل از دبیرخانه دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز در همایشی که با حضور اساتید، پژوهشگران و دانشجویان از سراسر کشور طی روزهای ۱۴ و ۱۵ شهریورماه ۱۳۹۷ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد، علاوه بر حضور چشمگیر دانشجویان، اساتید، پژوهشگران و علاقمندان میوه های ریز، جمعی از اساتید دانشگاه سلیمانیه عراق برپایه رصد رخدادهای علمی کشور ایران و همچنین به دلیل اطلاع رسانی مناسب، در فضای دانشگاه تخصصی کشاورزی ساری حضور فعال داشتند که در کنارِ بهره مندی از مباحث نوین مطرح شده در سمپوزیوم، از برنامه های جانبی آن که شامل نمایشگاه تخصصی و فرهنگی و بازدید از ابینه تاریخی و ساحل فرح آباد ساری بود نیز استفاده برده و این فرصت را برای آغاز همکاری های موثر و پویا میان دو کشور همسایه مهم و ضروری برشمردند.

همچنین در  نشست هیات عراقی با کمیته برگزاری سمپوزیوم و گروه علوم باغبانی دانشکده علوم زراعی، توافق نامه ای به منظور بهره گیری هر چه بیشتر از ظرفیتهای موجود تنظیم گردید که  پس از امضای نهایی می تواند زمینه ساز تبادل دانشجو، استاد و همکاری های متقابل پژوهشی و آموزشی میان گروه های تخصصی و دانشگاهی دو کشور مسلمان و همسایه ایران و عراق باشد.

back2018-09-10Voting is1 time