v اخیرا با توجه به رویکرد جامعه به محصولات دارای خاصیت پاد اکسایشی و لزوم دسترسی به گیاهان متحمل به تنش ها و دارای بازده بالا، میوه های ریز ایران مورد توجه تولید کنندگان قرار گرفته و کشت و کار آنها در حال توسعه است. در این راستا، انجمن علوم باغبانی ایران، علاوه بر برگزاری منظم کنگره علوم باغبانی، به کمک پتانسیل های موجود در مراکز مهم دانشگاهی و پژوهشی کشور، اولین سمپوزیوم تخصصی میوه های ریز را به منظور تبادل دانش بین متخصصان، بررسی دشواری ها و تنگناهای علمی و ارایه راه های حل های علمی در سال 1395 در دانشگاه بوعلی سینا همدان برگزار کرد.
v در سال 1396 و به دنبال اعلام آمادگی دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری، انجمن علوم باغبانی هم موافقیت خود را با برگزاری دومین دوره سمپوزیوم در شهر ساری اعلام کرد.
v بدین وسیله از تمامی استادان، پژوهشگران، صاحب نظران، مدیران، دانشجویان، کارشناسان و تولیدکنندگان در زمینه های مختلف میوه های ریز دعوت می شود تا در این سمپوزیوم حضور یابند. دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز (انگور، کیوی، توت فرنگی، تمشک ها، زرشک، انگور فرنگی، ذغال اخته، بلوبری و سایر میوه های ریز)